salg

Top moderne lejligheder med unik placering

Her kredses der for detaljerne - både ude og inde

Lækre materialer, flotte lysindfald og mulighed for udsigt til sø og bugt

Ejerlejligheder i mange størrelser og indretninger

Her går beliggenhed, arkitektur og materialevalg op i en højere enhed

Alt er nu udsolgt!

Alt er udsolgt af i alt 37 lejligheder - inklusiv stor Penthouse lejlighed med 2 tagterasser. De øvrige lejligheder bliver i størrelserne 2 - 4 værelses. De store lejligheder vil være gennemgående og blive udstyret med 2 altaner - øst og vest vendte. 2-værelses lejligheder får udgang til 1 altan som kan være øst - eller vestvendt. Stuelejligheder får udgang til terrasse. De øverste lejligheder får fine muligheder for udsigt til bugt og Engsøen. Der bliver kredset for detaljen og de gode materialer er valgt med omhu for at skabe disse attraktive boliger i Risskov. Alle beboere får adgang til fælles tagterrasse, hver opgang er udstyret med elevator og ejendommens kælder byder på fælles cykelrum samt et depotrum til hver enkelt lejlighed. Udenomsarealer bliver flot anlagt med grønne friarealer samt gode parkeringsforhold til beboerne.

 • Attraktivt beliggende i Risskov - fine udsigtsmuligheder
 • Stor fælles tagterrasse med fantastisk udsigt
 • 2, 3 og 4 vær. luksuslejligheder - udstyret med lækre materialer
 • Elevator til døren
 • Flotte Svanekøkkener
 • Gode parkeringsmuligheder
 • Supermarked bliver tilknyttet byggeriet
 • En sjælden mulighed i Risskov - stor Penthouse med 2 tagterrasser
Læs mere

For info og grundplan – KLIK på en ledig lejlighed

Skift vinkel
x
Lejlighed nr. 4 th
 • SagsnrA
 • Etage:4. Sal
 • Pris:4.394.000
 • Areal74 m2
 • Værelser4
 • TypeA
Klik for info
Klik for info
Bolignr. Etage Areal Værelser Pris Status

Arkitekternes ord

Risskov Engpark

Risskov Engpark er starten på et nyt kapitel i forbindelse med omdannelsen af erhvervsområdet med den attraktive placering mellem Risskov, Egå Engsø, Jellebakke- og Hedevejskvarteret.  Fra området er der kort afstand til børnehaver, skoler, butikker og rekreative områder som f.eks. Egå Engsø og Bellevue Strand, ligesom området trafikalt er godt placeret med nem adgang til motorvejsnettet, den kommende letbane og samtidig i cykelafstand til midtbyen f.eks. med den smukke tur langs vandet og Risskoven.

Området består af fire åbne karréer med hvert sit gårdrum, og tilsammen danner de én stor karré med et fælles gårdrum, som flyder sammen med de 4 gårdrum. De 4 åbne karréer, som består af 3 eller 4 bygninger i 3 til 5 etager får deres eget unikke gårdrum.  Gårdrummene giver mulighed for en masse gode opholdszoner og får et varieret og grønt udtryk.

Alle boliger har adgang fra boligvejene, hvor der også er mulighed for parkering. Boligerne er så vidt muligt orienteret mod gårdrummet, således man får en fin udsigt og adgang til en stor altan mod det store grønne gårdrum.

Boligudvalget i Risskov Engpark er stort og byder på alt fra delevenlige 2 værelsesboliger til eksklusive penthouseboliger. Kendetegnende for boligerne er, at der er fokus på lys, udsigt og funktionel indretning med mindst muligt spildplads.

Risskov Engparks arkitektoniske udtryk bliver en harmonisk helhed samtidig med en stor diversitet. Hver boligejendom bliver opført i tegl med unikke murdetaljer, altanløsninger og metalliske partier, der giver facaderne et spændende og varieret udtryk.  Således bliver området en symfoni af teglbygninger med forskellige farver og bygningsdetaljer, der udstråler robust- og skønhed i al fremtid.